rubrieken

Contact

Redactie Ervaar Magazine

Lancering 1e Editie: 28 februari

CONTACT

Wij horen graag van je. Met behulp van het onderstaande contact-formulier ontvangen wij graag ideeën, vragen, suggesties, feedback of foto’s. Als je je gegevens achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact op.

TEAM

ERVAAR MAGAZINE

Foto Rosanne voor Colofonpagina

Rosanne Kok

redactie & relaties

Rosanne Kok   1989, Vinkeveen

Al sinds ik kan schrijven hou ik ervan om verhalen op papier te zetten. Mijn kracht ligt voornamelijk in het schrijven van verdiepende teksten over alledaagse onderwerpen. Want vaak is iets niet alleen maar wat het lijkt en schuilt er achter de gewone dingen een mooi verhaal. Daarachter komen en dat vangen in de juiste woorden en zinnen, dát is mijn kracht.

 

Als hoofdredacteur voor het Ervaar Magazine mag ik worstelen met de uitdaging om zelfs de mensen die alles van het gebied al denken te weten, toch een verrassende invalshoek te bieden. Ik hoop dan ook dat een ieder tijdens het lezen van de teksten regelmatig denkt: ‘Hé, wat leuk, dat wist ik nog niet!’

 

Voor leuke ideeën en feedback staan wij altijd open. Schroom daarom ook niet om me te mailen op: rosanne@ervaarmagazine.nl

 

Veel Ervaar-plezier!

Rosanne Kok

Yordi_de_Bruin_Landscape

Yordi de Bruin

design & relaties

Yordi de Bruin   1983 Vinkeveen

Vanaf mijn elfde jaar kom ik via de haven Winkeloord op de Vinkeveense Plassen; daar vandaan ging ik met vrienden zeilen en zwemmen. Vanaf mijn 24e werk ik ook met veel plezier aan de Noordplas.

 

Relaxen op de Vinkeveense Plassen is voor alle leeftijden, dat vind ik mooi. De mix van gezelligheid met de mensen en de rust van de natuur is karakteristiek voor dit gebied en ik hoop dat dit nog lang zo blijft.

 

Door dat unieke karakter aan iedereen te laten zien in het magazine, hoop ik dat het inspireert om op een respectvolle manier voor mens én natuur te recreëren.

 

Ik wens iedereen een mooie Ervaring!

 

Vrolijke groet,

Yordi de Bruin

ed-van-diemen-vinkeveen

Ed van Diemen

fotografie

Ed van Diemen  1959 Mijdrecht

Hoi!

Mijn naam is Ed van Diemen, geboren in Amstelhoek, maar inmiddels al jarenlang woonachtig in Mijdrecht. Al sinds mijn zesde levensjaar verblijf ik ieder weekend en iedere zomer heel graag op de Vinkeveense Plassen. Ik hou van zeilen, zwemmen, vissen, varen, maar bovenal van: genieten!

 

Fotograferen is mijn hobby. Die passie voor fotografie komt voort uit mijn liefde voor de natuur, het landschap en de mensen. Ik kan maar niet stoppen om dat op allerlei manieren vast te leggen.

 

Mijn medewerking als fotograaf voor het Ervaar Magazine komt voort uit mijn drive om mensen middels fotografie bewust te laten worden van de prachtige omgeving waarin wij wonen.

 

Veel Ervaar-plezier,

Ed van Diemen

jasper jansen cwo

Jasper Jansen

redacteur varen

Jasper Jansen 1974 Utrecht

Hallo, ik ben Jasper Jansen, eigenaar van JasperJ Zeilinstructie en Zeilschool Midden Nederland Monnickendam.

Inmiddels ben ik ruim 30 jaar op het water te vinden, waarvan 25 jaar als zeilinstructeur. In al die jaren heb ik geleerd dat ik er enorm van geniet anderen het zelfvertrouwen en plezier in varen mee te geven. Zeilen moet voor iedereen leuk zijn.

 

Via mijn ouders, zeeverkenners, diverse zeilscholen en een studentenzeilvereniging heb ik mijn ervaring over veel disciplines uitgebreid. Zo ben ik inmiddels erkend instructeur en begeleider op kielboten, jeugdboten, kajuitjachten en platbodems en vaar op plassen, meren, zeeën en oceanen. Het lesgeven begon pas echt bij Zeilschool de Vinkeveens Plassen. In die tijd bestond een volle zomerweek uit 60 cursisten, tegenwoordig uit 160.

Nog steeds raad ik mensen aan om op Vinkeveen te gaan varen. Het is behoorlijk rustig, er is veel (natuur) te zien en je kunt je er uitstekend een paar dagen vermaken.

Maar ook voor een woensdagavond even ontspannen voor de rest van de werkweek (of even knallen op een snelle boot) blijft een fijne ervaring.

 

Middels mijn medewerking aan Ervaar Magazine wil ik mijn doel bereiken om het voor iedereen bereikbaar te maken om te genieten van/op het water.

 

Dus tot op het water. Met vriendelijke groet,

Jasper Jansen

BLIJF OP DE HOOGTE

VAN HET ERVAAR MAGAZINE

Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1x per maand het laatste nieuws over jouw favoriete gebied

[mc4wp_form]

Send this to a friend