rubrieken
Mijn droomplek om naar toe te varen is.... een verlaten eilandje op de plassen, bij een prachtige zonsonder gang. Op het droomeiland staat een prachtige tafel gedekt met een heerlijk diner. Waarna we bij het maanlicht nog even een duik nemen en we ons vervolgens opwarmen bjj de vuurkorf. gewoon thuis op de vinkeveense plassen.

Met de beschrijving van haar droombestemming won Angela Strubbe uit Vinkeveen een rondvaart met taxiboot VH-144 van Vinkeveen Haven voor haarzelf en maar liefst negen anderen. “De voorpret begon voor mij al met het uitnodigen van mijn vriendinnen,’’ zegt Angela. “Ik vond het heel erg leuk dat ik met het winnen van mijn prijs ook anderen blij mocht maken.’’ Op een prachtige avond werd de waardebon verzilverd en trok het tiental erop uit.

“Het zonnetje scheen en de temperatuur was heerlijk,’’ vervolgt Angela over de ervaring. “We werden hartelijk ontvangen door eigenaar Koen en de schipper van de taxiboot. Op de boot stond koffie en thee voor ons klaar. Vervolgens hebben we twee uur lang over de plassen gevaren, genietend van de mooie omgeving en lekkere wijntjes en hapjes uit de koelbox.”

Angela noemt de taxiboot een aanwinst voor de Vinkeveense Plassen. “Ik zou het heel leuk vinden voor Vinkeveen Haven als er veel gebruik van gemaakt wordt. Ik kan het in ieder geval zeer aanbevelen.’’

Ook een rondvaart maken met de taxiboot?

 

Neem contact op met Vinkeveen Haven.

Herenweg 144 – Vinkeveen

0297-261990

Send this to a friend