rubrieken

Lunch bij Beachclub LUST!

Ervaring van Geesje Tinholt

Met de Zoek de Verschillen-prijsvraag uit het derde magazine won Geesje Tinholt een lunch voor vier personen bij Beachclub LUST! op eiland 1. Hieronder beschrijft zij haar ervaring:

“Het plezier begon al met het zoeken naar de verschillen tussen de twee foto’s. Na goed speuren vond ik veertien verschillen. Hoe leuk om daar een lunch voor vier personen mee te winnen, geweldig!

Op een winderige zondag was het zover. Samen met mijn broers en schoonzus mocht ik genieten van een heerlijke lunch. We werden vriendelijk ontvangen en meteen van een drankje voorzien. Al snel kregen we de menukaart om een keuze te maken uit allemaal lekkere gerechten. De gekozen broodjes smaakten ons allemaal uitstekend! Ruim belegde broodjes met heerlijke ingrediënten, elke hap is dan genieten. De warmte die binnen uitgestraald wordt vormde een mooi contrast met de grote golven op de Vinkeveense Plas, waar we een prachtig uitzicht over hadden.

Beachclub LUST! is niet alleen in de zomer een fijne plek om te genieten van goed eten op een mooie locatie, maar ook zeer geschikt om na een wandeling over de eilanden weer op te warmen!
Dank voor deze heerlijke ervaring!

 

Geesje Tinholt

Ook een hapje eten aan de Vinkeveense Plassen?

 

Reserveer bij Beachclub Lust.

Zandeiland 1, Molenkade 30 – Vinkeveen

0294 290 382

Send this to a friend